14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner ve veteriner hekim kazançları

Veterinerler, daha çok daha başka sağlık profesyonelleri Derneği programlarına Amerikan veteriner tıbbi yetiyitimi gelir sigorta satın almak Derneği gibi bakmak eğilimindedir. Bu tür politikalar çok arzulanan bırakın gerçektir fiyat dışında. Bu ilkeler fiyatlandırma çok cazip olabileceği halde, kapsama biri olduğu varsayılabilir olarak oldukça iyi olabilir.
 

Veterinerler, veterinerler pratik yıl çok sayıda akademik ve lisanslı olmak için eğitim için harcadıkları çok yetenekli ve uzman profesyoneller bulunmaktadır. Bir veteriner ortalama U.S. işçi ne hiç olacak dışındadır uzmanlık düzeyi elde etmek. Bunun için özel ve beceri ile Veteriner Hekim veya Veteriner Hekim görev için belirli kalite sakatlık sigortası korumak önemlidir.
 

Veteriner cerrahlar, belki hatta veterinerler, daha çok kendi gelir ve gelecekteki yaşam kalitesini veteriner cerrah görevleri için belirli sakatlık sigortası korumalısınız. Bunun için veteriner cerrahlar yakın tanım toplam kendi sakatlık gelir sözleşmede sağlanan atamama dikkat. En elit koruma düzeyini belirten terminoloji, "Kendi-işgal" denir. Gerçekten senin özel bir veteriner cerrah olarak korumak amacıyla toplam özürlülük gerçek kendi meslek tanımı için bakarak bu bir adım daha yapılması gereken.
 

Bugün Pazar içerisinde "Kendi-işgal" yaşlılık sigortası iki farklı sürümleri birincil farklılık olup olmadığı bir veteriner cerrah başka bir meslekte çalışırken özürü faydaları toplamak mümkün olmasıdır. Senin anlamada yardımcı olmak için aşağıdaki iki açıklamalar göz önünde bulundurun:
 

Gerçek kira-Meslek: Toplam özürlülük kutlamasından başka bir meslekte istihdam edilen bile yalnızca bir yaralanma veya hastalık nedeniyle, size maddi ve düzenli, meslek, önemli görevleri gerçekleştiremiyorum demektir.
 

Değiştirilen Own-Meslek: Toplam özürlülük sadece bir yaralanma veya hastalık nedeniyle, malzeme ve düzenli işgal önemli görevleri gerçekleştiremiyorum ve kutlamasından istihdam edilen demektir.
 

Ne yazık ki orada birçok politikaları veterinerler ve veteriner cerrahlar bu düzeyde koruma sağlamak için kullanılabilir. Aslında, toplam özürlülük tanımı olması gerektiği gibi ciddiye almaya veterinerler etkisi bile birçok satış temsilcileri bulunmaktadır. "Görünüşe göre olası veterinerler hiç kendi sakatlık sigortası politikası dahil bu hükmün zorunluluğundan yararlanacaktır" değildir. Ancak, karar vermeden önce bu düşünün:
 

Veterinerler ve veteriner cerrahlar genellikle çok zor çalışma uzmanları vardır. Eğer devre dışı hale ve veteriner ilaç veya cerrahi uygulama veremiyoruz ama hala başka bir şey yapma özelliği, siz hiçbir şey yapmadan yatakta yatıyordu muhtemeldir veya kalk ve bir normal çalışkan kişinin yaptığı gibi başka bir şey yapmak? Toplam özürlülük "Gerçek kendi işgal" dışında herhangi bir tanım yapamaz iken bir veteriner hekim veya Veteriner Hekim çalışmak başka bir yerde çalışmak için cezalandırmak. Tüm diğer tanımları avantajlarınızı tarafından iddia ederken üzerinde kazanmak gelir azaltacaktır.
 

Harcama sakatlık sigortası düşünüyorsanız, gerçek kira-meslek tanımı olan özürlü kullanılabilir, en liberal tanımını sunar en kapsamlı politika satın emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari