14 Mart 2011 Pazartesi

Online Veteriner

Online veteriner okulları, hayvan bakımı, veteriner teknisyeni ilişkilendirmek derece ve ileri araştırmalar lisansüstü kredisi kazanç sertifikalar için çalışmalar sağlar. Getting started-e doğru kariyer evinizde öğrenerek hayvanlarla çalışma zamanlarında bir bilgisayarda oturarak başlar. Bir Online veteriner teknisyeni ilişkilendirmek derece kadar akredite Online veteriner Okulu programından iki yıl içinde kazanılan.
 

Lisans derecesi programları Online veteriner okullarda Hayvan anatomisi ve fizyolojisi temel dersler başlar; hayvan beslenme, üreme ve genetik; tıbbi matematik ve büro yönetimi. Bu temel dersler hayvan bakım, ameliyat teknikleri ve giriş seviyesi kariyer hayvan hastaneleri, özel Veterinerlik uygulamaları, Tanı laboratuvarları veya hayvan klinikleri hazırlamak ıslah öğretmek. Ve tüm bu mesafe Online veteriner okullarda öğrenme yoluyla elde edilebilir.
 

Hayvan nüfusu arttıkça, hayvanlar için kaliteli bakım sağlamak eğitimli profesyoneller için ihtiyaç artıyor. Online veteriner programları gerekli ders kitapları, ders ve veteriner teknisyeni ortak diploma programı tamamlamak için gerekli öğrenme AIDS dahil edilir. Öğretim desteği ve Öğrenci Hizmetleri, telefon, e-posta ve normal posta yoluyla kullanılabilir.
 

Online veteriner lisans ve lisans dersleri, online ve yerel sınıflarda veya birlikte sunulmaktadır. Bu çalışma yetişkin fırsat kendi zamanlamaları kariyerlerinde ilerlemek için sağlar. Online veteriner çalışmalar Gelişmiş veteriner derece ve kariyer alanları için temel yatıyordu. Takip eden veteriner ilaçları doktora öğrencileri okul ilişkileri yararlanabilir izin Online veteriner çalışmaları ile başlayabilirsiniz.
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari